Verkoopwaarde en taxatie

Wat gaat de woning opleveren? De verkoopwaardebepaling geeft inzicht!

NVM Metropool Verkoopmakelaars is gespecialiseerd in de verkoop van woningen. Als verkoopmakelaar richten wij onze volledige dienstverlening op het verkopen van woningen. Graag komen we langs voor een verkoopwaardebepaling van de woning.

Bel ons op 020 – 227 21 19 voor een afspraak voor een gratis verkoopwaardebepaling.

Verschil tussen een (desktop)taxatie en verkoopwaardebepaling

Een verkoopwaardebepaling is inschatting van de verkoopmakelaar van de marktwaarde. Metropool Verkoopmakelaars kent de markt en weet een goede inschatting te maken van de verkoopwaarde. Metropool Verkoopmakelaars zelf voert geen taxaties uit aangezien de NWWI of desktoptaxatie vaak voor de financiering nodig is nadat de verkoop tot stand gekomen is.

Voor de financiering van een woning heb je meestal een NWWI gevalideerd taxatierapport of desktoptaxatie nodig. In heel veel gevallen zal de hypotheekadviseur ook een NWWI gevalideerd taxatierapport kunnen aanvragen, als deze nodig is voor de financiering.

 

Metropool Makelaars het beste bod voor jouw woning

Aan een verkoopwaardebepaling zijn geen kosten verbonden, taxatiekosten komen vaak in aanmerking voor belastingaftrek.

Ga jij je woning verkopen? Dan beginnen we met kosteloze waardebepaling. Bekijk het verkoopstappenplan.

Let op! Tegenwoordig is de veel voordeligere desktoptaxatie een zeer goed alternatief. Vraag jouw financieel adviseur wat in jouw geval nodig is: een desktoptaxatie of NWWI gevalideerd taxatierapport. 

Metropool Makelaars

Zoek je een woning in de metropoolregio Amsterdam?

In ons woningaanbod tref je het actuele aanbod van verkoopwoningen aan. Wil je een woning bezichtigen dan staan onze makelaars voor je klaar. Maak een afspraak via het contactformulier of bel voor een afspraak.