Rosa Spierstraat 169 – Hoofddorp

Blader door alle foto’s van de woning:
Verkocht € 775.000,- k.k. Rosa Spierstraat 169, 2135 TS, Hoofddorp Woonhuis / woonoppervlakte 207 m2 / 7 kamers / 5 slaapkamers / 1 badkamer

Omschrijving

***English translation below***

Royale geschakelde 2-onder-1-kap familiewoning met een heerlijke tuin aan het water en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Deze woning heeft echt alles wat je van een gezinswoning kan verwachten. De woning bemeet 207m2 aan woonoppervlakte, heeft 5 goed bemeten slaapkamers, een extra brede garage van 26m2 voorzien van extra loopdeur waardoor je de achtertuin kunt bereiken, veel opbergruimte, een balkon en diepe achtertuin op het zonnige zuidwesten aan het water. Auto’s parkeer je eenvoudig op de eigen oprit of in de garage. Er is maar liefst plek voor 4 auto’s (3 op de oprit en 1 in de garage). Maar dit is niet alles; de woning is gelegen in een 30 km zone kindvriendelijke buurt. Op 300 meter loopafstand bevindt zich een snelle busverbinding op eigen baan (in de spits om de 8 minuten en 24/7) naar Schiphol (15m), Amsterdam, Amsterdam-Arena en Haarlem (binnen 40 minuten). Alle voorzieningen zoals scholen en winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich in de nabije omgeving. Kortom; een heerlijke gezinswoning op een fantastische locatie!

Omgeving en bereikbaarheid
De woning is gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Toolenburg, op 500 meter loopafstand van recreatiegebied Toolenburger Plas met prachtig wandelpark, zwem- recreatieplas, strandjes en twee restaurants. Het wijkwinkelcentrum van Toolenburg met supermarkten en diverse verswinkels en scholen bevinden zich eveneens op loopafstand. Het openbaar vervoer is met de snelle busverbinding uitstekend. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed vanaf de A4 (eigen oprit/afslag Hoofddorp zuid). Verder beschikt Hoofddorp over bijna alle mogelijke voorzieningen en faciliteiten, waaronder een eigen treinstation, ziekenhuis, theater, groot overdekt winkelcentrum en internationale school. Ten slotte, wordt in de toekomst de metro Noord/Zuidlijn vanuit Amsterdam doorgetrokken naar Schiphol en Hoofddorp.

Indeling
Begane grond
Entree tot de hal vanwaar er toegang is tot de woonkamer, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is speels ingedeeld in een zit- en eetgedeelte en is bovendien heerlijk ruim. Ook is de ruimte lekker licht dankzij de grote ramen en de schuifpui naar de achtertuin. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming.

De halfopen keuken is via de woonkamer te bereiken en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze is uitgevoerd in U-opstelling en beschikt over een fraai granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder: een Bosch inductiekookplaat, Bosch vaatwasser, Neff elektrische stoom-bakoven plus warmhoudlade, AEG afzuigkap, Bosch koelkast en Itho Daalderop close-in boiler. Er is voldoende ruimte voor een tafel om gezellig aan te ontbijten of een kopje koffie te drinken! Via de keuken is de bijkeuken te betreden. Deze beschikt over een aanrechtblad met wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Via een deur is er toegang tot de achtertuin. Aan de andere zijde ligt de brede inpandige garage. De garage is vanuit de bijkeuken, via een loopdeur en electrisch bedienbare roldeur vanaf de oprit toegankelijk.

Eerste verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Drie slaapkamers zijn ruim en hebben genoeg plek voor een tweepersoonsbed, kast en bureau. Eén slaapkamer is extra groot, bemeet bijna 28m2 en heeft toegang tot een ruim balkon op het zonnige zuidwesten. De sauna in deze kamer kan eventueel worden overgenomen. De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douchecabine, ligbad, tweede wandcloset, dubbele wastafel met meubel, handdoekradiator en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
Met de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Eén extra grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en bemeet ruim 22m2. De kamer beschikt verder over een wastafel en knieschotten, waarachter veel opbergruimte is gelegen. Op de overloop is de CV-installatie en de mechanische ventilatie-unit geïnstalleerd. Eventueel is er hier nog een extra slaapkamer te creëren. Via een vaste trap is er ten slotte toegang tot de vliering.

Derde verdieping
Vliering van ruim 13m2 met raamkozijn. Een ideale ruimte om bijvoorbeeld koffers of kerstspullen op te slaan.

Tuin
Via de schuifpui in de woonkamer of de loopdeur in de bijkeuken is er toegang tot de zonnige achtertuin op het zuidwesten. De tuin beschikt over een terras die fraai is afgewerkt met siertegels. Op dit terras is er eveneens een fraaie halfronde overkapping gebouwd, waaronder je heerlijk kan ontbijten of dineren. Ook is er een elektrische zonnescherm voor nog meer comfort. Op een lager niveau in de tuin zijn de vrijstaande houten berging voorzien van elektra en de steiger aan het water gelegen. Het water is 13m breed en met een bootje kan je de hoofdvaart op varen die loopt van Lijnden tot de Kaag. Er is veel leven in het water. Eenden, zwanen, futen, waterhoenen en zelfs een ijsvogeltje. Ook is er veel vis van voorn tot snoek. De fraaie ligging aan het water maakt het helemaal af.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1995;
• Woonoppervlakte 207m2;
• Inpandige garage van 26m2, voorzien van elektrisch bedienbare geïsoleerde roldeur en loopdeur met toegang tot de achtertuin;
• 4 parkeerplaatsen op eigen grond, 3 op de oprit en 1 in de garage;
• Prachtige ligging, zonnige achtertuin op het zuidwesten aan het water;
• Kleine aanlegsteiger voor een boot;
• Vijf ruime slaapkamers, waarvan 2 extra groot;
• Balkon van 9m2;
• Halte snelle busverbinding op 300m, op eigen baan (in de spits om de 8 minuten en 24/7) naar Schiphol in 15m en hartje Amsterdam, Arena en Haarlem binnen 40m;
• Vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer, keuken, hal en badkamer;
• Kindvriendelijke woonwijk, gelegen in 30 km zone;
• Alle buitendeuren en ramen van Merbau met draaikiep systeem en driepuntssluiting;
• De scheidende wanden met de buren zijn gebouwd met ankerloze spouw;
• Energielabel A in maart 2023 bepaald, met de mogelijkheid voor zonnepanelen op platte daken;
• Woning beschikt reeds over meterkast met 3-fasen aansluiting en heeft 11 groepen;
• Op 500 meter loopafstand van recreatiegebied Toolenburger Plas met prachtig wandelpark, zwem- recreatieplas, strandjes en twee restaurants;
• De koopakte wordt opgemaakt bij een notaris in Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, volgens Amsterdams Ringmodel;
• Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Maak dan snel een afspraak!
Wij plannen graag een moment voor je in voor de bezichtiging van deze woning. Onze makelaar vertelt je graag van alles over deze eengezinswoning terwijl je rondkijkt. Zien we jou binnenkort?

Deze informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

***English translation***

Spacious semi-detached family home with a lovely garden near the water and the possibility to park on site.

This house really has everything you can expect from a family home. The house measures 207m2 of living space, has 5 well-sized bedrooms, an extra large garage of 26m2 with an additional door to access the back garden, lots of storage space, a balcony and deep back garden on the sunny southwest at the waterfront. You can easily park your car on site or in the garage. There is room for 4 cars (3 on site and 1 in the garage). But this is not all; the house is located in a 30 km zone child-friendly neighborhood. At 300 meters walking distance there is a fast bus connection (every 8 minutes during rush hours and 24/7) with private lane, which goes to Schiphol (15 minutes), Amsterdam, Amsterdam-Arena and Haarlem (within 40 minutes). All facilities such as schools and shops for daily shopping are located in the vicinity. In short; a wonderful family home in a fantastic location!

Surroundings and accessibility
The house is located in the popular and child-friendly neighborhood of Toolenburg, within 500 meters walking distance of the Toolenburger Plas recreation area with a beautiful walking park, swimming and recreational lake, beaches and two restaurants. The neighborhood shopping center of Toolenburg with supermarkets and various fresh shops and schools can be found on walking distance. Public transport is excellent with the fast bus connection. The accessibility by car is very good from the A4 (access/exit Hoofddorp south). Hoofddorp also offers a variety of amenities and facilities, inncluding a railway station, hospital, theater, large indoor shopping center and international school. Finally, the metro North/South line from Amsterdam will be extended to Schiphol and Hoofddorp in the future.

Layout
Ground floor
Entrance to the hall from where there is access to the living room, toilet with wall mounted closet and sink, meter cupboard and stairs to the first floor.

The living room is playfully divided into a sitting and dining area and is also wonderfully spacious. The room is very light due to its large windows and the sliding doors to the back garden. The living is finished with a tiled floor with underfloor heating.

The semi-open kitchen can be reached through the living room and is located at the rear of the house. This is designed in a U-shape and has a beautiful granite counter top and various built-in appliances, including: a Bosch induction hob, Bosch dishwasher, Neff electric steam oven plus warming drawer, AEG extractor hood, Bosch refrigerator and Itho Daalderop close-in boiler. There is enough space for a table to enjoy a nice breakfast or a cup of coffee! The utility room can be entered through the kitchen. This has a counter top with sink and connections for washing machine and dryer. Through a door there is access to the back garden. In the front there is a large indoor garage. The garage is accessible via the utility room and via an electrically operated roller door and separated door in front of the house.

First floor
Via the landing on the first floor you have access to 4 bedrooms and the bathroom. Three bedrooms are spacious and have enough space for a double bed, wardrobe and desk. One bedroom is extra large, measuring almost 28m2 and has access to a spacious balcony on the sunny southwest. The sauna in this room can be taken over. The fully tiled bathroom is located at the front of the house and has a shower cabin, bath, second wall mounted closet, furnitured double sink, towel radiator and electric underfloor heating.

Second floor
You reach the second floor via the fixed staircase. One extra large bedroom is located at the rear of the house and measures over 22m2. The room also has a sink and knee bulkheads, behind which there is plenty of storage space. The central heating system and the mechanical ventilation unit are installed on the landing. It is possible to create an additional bedroom here. Finally, there is access to the attic via a fixed staircase.

Third floor
Attic of 13m2 with window frame. An ideal space to store suitcases or Christmas items, for example.

Garden
Through the sliding door in the living room or the door in the utility room there is access to the sunny back garden on the southwest. The garden has a terrace that is beautifully finished with decorative tiles. A beautiful semi-circular canopy has also been built on this terrace, under which you can enjoy breakfast or dinner. There is also an electric awning for even more comfort. At a lower level in the garden, on the waterfront the detached wooden shed with electricity and the jetty are located. The water is 13m wide and with a boat you can sail on the main canal that runs from Lijnden to De Kaag. There is a lot of life in the water. Ducks, swans, grebes, moorhens and even a kingfisher. There is also a lot of fish from roach to pike. The beautiful location at the water makes it complete.

Key facts
• Year of construction 1995;
• Living area 207m2;
• Indoor garage of 26m2, equipped with electrically insulated roller door and wicket door with access to the back garden;
• 4 parking spaces on private land, 3 one site and 1 in the garage;
• Beautiful location, sunny back garden on the southwest near the water;
• Small jetty for a boat;
• Five spacious bedrooms of which 2 are extra large;
• Balcony of 9m2;
• Fast bus stop at 300m, on a private lane (every 8 minutes during rush hour and 24/7) to Schiphol in 15m and the heart of Amsterdam, Arena and Haarlem within 40m;
• Underfloor heating as main heating in living room, kitchen, hall and bathroom;
• Child-friendly residential area, located in a 30 km zone;
• Merbau exterior doors and windows with tilt and turn system and three-point lock;
• The separating walls with the neighbors are built with an anchorless cavity;
• Energy label A determined in March 2023, with the possibility to install solar panels on the flat roofs;
• Fuse box with 3-phase connection and 11 groups;
• At 500 meters walking distance from the Toolenburger Plas recreation area with a beautiful walking park, swimming and recreational lake, beaches and two restaurants;
• The purchase agreement is drawn up at a civil-law notary in Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, according to the Amsterdam Ring Model;
• Delivery in consultation.

Interested in this house? Then make an appointment quickly!
We are happy to schedule a moment for you to view this property. Our real estate agent will tell you all about this house while you look around. Do we see you soon?

This information has been compiled by us with care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof.

Terug naar boven

Kaart

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kenmerken

StatusVerkocht
Prijs€ 775.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg
Object typeWoonhuis
Soort woonhuisEengezinswoning
Type woonhuisGeschakelde twee onder één kapwoning
Bouwjaar1995
LiggingenAan water, In woonwijk
Waardering binnenGoed
Waardering buitenGoed
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui
EnergieklasseA
Soorten warm waterCV ketel
Soorten verwarmingCV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Woonoppervlakte207 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies28 m2
Inhoud858 m3
Perceel oppervlakte302 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
BouwvormBestaande bouw
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd
TuintypenAchtertuin, Voortuin
Totale oppervlakte181 m2
Kwaliteit tuinVerzorgd
Hoofdtuin typeAchtertuin
Hoofdtuin positieZuidwest
Hoofdtuin lengte890 cm
Hoofdtuin breedte1125 cm
Garage soortenAangebouwd steen
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
Soort bergingVrijstaand hout
Aantal bergingen1
Berging voorzieningenVoorzien van elektra
Dak typeZadeldak

Kadastergegevens

Eigendomssoort Volle eigendom
Oppervlakte 302 m2
Perceel 3688
Sectie AD
Gemeente Haarlemmermeer
Terug naar boven

Interesse in dit huis?

    We ontvangen je graag voor een bezichtiging

    Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.


    Terug naar boven