Revaleiland 415 – Amsterdam

Blader door alle foto’s van de woning:
Te koop € 795.000,- k.k. Revaleiland 415, 1014 ZG, Amsterdam Appartement / woonoppervlakte 102 m2 / 3 kamers / 2 slaapkamers / 2 badkamers

Omschrijving

Comfort en luxe op z’n best aan één van de sfeervolste grachten in de Houthavens

Dit moderne en speels ingedeelde appartement bestaat uit drie woonlagen met een eigen voordeur vanaf de begane grond. De hal achter de voordeur voelt ruimtelijk aan door het hoge plafond en heeft iets weg van een ontvangst in een Amsterdams grachtenpand. Kenmerkend zijn verder de ligging binnen de Ring A-10 van Amsterdam in een nieuwe en duurzame wijk aan het IJ. Werkelijk alle voorzieningen en faciliteiten bevinden zich binnen handbereik en op het gebied van hedendaags comfort en luxe doet de woning niet onder. Zo is de woning volledig voorzien van vloerverwarming en koeling, 7 zonnepanelen, heeft deze twee badkamers, een balkon op het noordwesten en is deze volledig geïsoleerd en voorzien van een energielabel A. Bovendien is het mogelijk om tegen meerprijs een parkeerplaats in de onder gelegen parkeerkelder over te nemen.
Dit alles klinkt utopisch, maar niets is minder waar. Deze woning is gelegen in het recent (2020) opgeleverde nieuwbouwcomplex “Nieuw Amsterdams Wonen”, dat qua architectuur doet denken aan de Amsterdamse School stijl.

Dit 3-laagse appartement met eigen entree is gelegen aan een rustige straat op de begane grond, eerste verdieping en het souterrain van een middelgroot complex. De woning heeft een fraaie woonkamer met open keuken en balkon van 6m2, vanwaar je uitkijkt over de brede gracht die in de toekomst uitkomt op het IJ. Maar dit is niet alles, de woning is tot in de puntjes modern en hoogwaardig afgewerkt. Zo beschikt de woning over een luxe keuken met spoeleiland en de nieuwste inbouwapparatuur, visgraat eikenhouten lamelparket vloer voorzien van hoge plint, vloerverwarming en koeling, gestuukte wanden en plafonds, stompe deuren en bekabeld internetaansluitingen op iedere etage. De twee slaapkamers zijn heerlijk ruim, hebben genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, bureau en kledingkast. Daarnaast beschikken ze beiden over een eigen badkamer ensuite.

Kortom; een instapklare en comfortabele woning op een fantastische locatie aan de gracht!

Omgeving en bereikbaarheid
De woning is gelegen in de nieuwe wijk Houthaven aan de westzijde van het centrum, in het voormalige havengebied tussen het IJ en de Spaarndammerbuurt. Het gebied kenmerkt zich door het gebruik van afwisselende bouwstijlen in een waterrijke en kindvriendelijke omgeving. De uitgangspunten zijn een duurzame, klimaatneutrale woonomgeving met veel groen, weinig auto’s op straat en alle voorzieningen in de buurt. De Houthaven biedt veel meer dan alleen wonen en is een absolute hotspot in Amsterdam. Aan het water en aan de andere zijde een nieuw park met speeltoestellen en dicht bij het Westerpark, de Jordaan, de NDSM (met pontje vanaf Pontsteiger binnen 10 minuten) en het centrum waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. Creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in de omgeving. Evenals twee basisscholen, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal en een sportschool. Voor een hapje of drankje bevindt zich op 5 minuten lopen een aantal hippe en trendy cafés en restaurants, zoals Morris & Bella, bar Hout, Vessel en Pont 13. Amsterdam Centraal Station bevindt zich op minder dan 10 minuten fietsafstand en de afslag S101 en S102 naar de ringweg A-10 op nog geen 5 autominuten.

Indeling
Begane grond
Eigen entree, meterkast, gastentoilet met fontein en trapopgang naar de overloop op de split-level etage, waar zich aan de voorzijde een ruime slaapkamer bevindt. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de moderne ensuite badkamer voorzien van diep ligbad, wastafel, tweede wandcloset, inloopdouche, handdoekradiator en fraai tegelwerk tot het plafond. Via de overloop is tevens de trapopgang naar de eerste verdieping en het souterrain te bereiken.

Eerste verdieping
Lichte woonkamer met uitzicht op de gracht aan de voorzijde van de woning. Middels een schuifpui is er toegang tot het balkon op het noordwesten. Hier is het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje na werktijd in de zon! Als verlengstuk van de woonkamer bevindt zich aan de achterzijde de ruime keuken met barfunctie. Gezamenlijk kan hier met familie en vrienden worden gekookt en geborreld. De luxe keuken is in 2020 geplaatst en voorzien van royaal spoeleiland en diverse A-merk inbouwapparatuur, waaronder 4-pits inductiekookplaat, Quooker, Siemens Studioline oven en combioven, design afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Souterrain
Hal met toegang tot een royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde ligt de moderne ensuite badkamer met inloopdouche, derde wandcloset, wastafel en eigentijds tegelwerk tot het plafond. Via de hal is er verder nog toegang tot een ruime berging en een was- en stookruimte met een aansluiting voor wasmachine en droger.

Onderbouw
In de onderbouw van het complex is er nog een eigen separate berging van 6m2 voorzien van elektra. Optioneel kan een parkeerplaats voor € 60.000,- k.k. worden overgenomen. Ook is er de mogelijkheid om de fiets te parkeren in een van de twee gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte 102 m2
• Bouwjaar 2020
• Drie woonlagen
• Eigen entree vanaf de begane grond
• Instapklaar
• Duurzaam gebouwd, energielabel A
• Balkon van 6m2 met uitzicht op de gracht
• Twee slaapkamers
• Twee badkamers
• Hoogwaardig afwerkingsniveau
• Ruime keuken met spoeleiland, bar en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur
• Gehele appartement voorzien van fraaie visgraat eikenhouten lamelparketvloer
• Vloerverwarming, vloerkoeling en WTW-systeem aanwezig
• Gehele appartement gestuukt en gesausd
• Optioneel kan een parkeerplaats voor € 60.000,- k.k. in de parkeerkelder worden gekocht
• Gelegen in de nieuwe woonwijk "Houthaven" aan een gracht en rustige straat
• Centrale ligging t.o.v. het Westerpark, de Jordaan en het centrum van Amsterdam
• Gemeenschappelijk dak voorzien van 7 zonnepanelen (gebruiksrecht)
• Twee gemeenschappelijke fietsenstallingen
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming (geen gasaansluiting)
• Externe privé bergruimte van 6m2
• Gezonde en actieve VvE. Professioneel beheer bij Newomij VvE Beheer
• Servicekosten appartement en berging € 176,98 per maand en eventueel voor de parkeerplaats € 51,49 per maand
• De erfpachtcanon bedraagt voor het appartement met berging € 4.474,- per jaar vast tot en met 30 oktober 2042 (25 jaarlijks geïndexeerd). Het tijdvak loopt tot en met 15 oktober 2067
• De erfpachtcanon voor de parkeerplaats is tot en met 30 oktober 2067 afgekocht
• Aanvraag aanbieding overstap naar het eeuwigdurende erfpachtstelsel onder de gunstige voorwaarden van 2019 is gedaan
• De koopakte wordt opgemaakt bij een notaris in Amsterdam, Diemen of Amstelveen, volgens Amsterdams Ringmodel
• Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Maak dan snel een afspraak!
Wij plannen graag een moment voor je in voor de bezichtiging van dit appartement. Onze makelaar vertelt je graag van alles over dit appartement terwijl je rondkijkt. Zien we jou binnenkort?

Deze informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

***English Translation***

Comfort and luxury at its best on one of the most charming canals in the Houthavens

This modern and playful apartment consists of three floors with its own front door from the ground floor. The hall behind the front door feels spacious due to the high ceiling and resembles a reception in an Amsterdam canal house. Another characteristic feature is its location within Amsterdam's Ring A-10 in a new and sustainable neighborhood at the IJ. Truly all amenities and facilities can be found within short distance, and in terms of contemporary comfort and luxury, the property does not disappoint. The house is fully equipped with underfloor heating and cooling, 7 solar panels, two bathrooms, a northwest-facing balcony and is fully insulated and has an energy label A. It is also possible to purchase a parking space at an additional cost.
All this sounds utopian, but nothing could be further from the truth. This house is located in the recently (2020) completed new-build complex "Nieuw Amsterdams Wonen", which architecturally resembles the Amsterdam School style.

This 3-storey apartment with its own entrance is located in a quiet street on the ground floor, first floor and basement of a medium-sized complex. The house has a beautiful living room with open kitchen and balcony of 6m2, from which you look over the canal that will in the future lead to the IJ. But this is not all, the house is modern and finished to a high standard down to the smallest detail. The house has a luxurious kitchen with kitchen island and the latest built-in appliances, herringbone oak parquet floor with high plinth, underfloor heating and cooling, plastered walls and ceilings, blunt doors and wired internet connections on every floor. The two bedrooms are wonderfully spacious and have enough space for a double bed, desk and wardrobe. Additionally, they both have their own ensuite bathroom.

In short; a turnkey and comfortable apartment at a fantastic location nearby the canal!

Surroundings and accessibility
The apartment is located in the new Houthaven district on the west side of the center, in the former harbor area between the IJ and the Spaarndammerbuurt. The area is characterized by its varied architectural styles in a water-rich and child-friendly environment. The starting points are a sustainable, climate-neutral living environment with lots of green, few cars on the street and all amenities nearby. The Houthaven offers much more than just living and is an absolute hotspot in Amsterdam. The residential area is close to the water and new park with playgrounds for children. Further it is nearby the Westerpark, the Jordaan, the NDSM (with a ferry from Pontsteiger within 10 minutes) and the center, where everything revolves around luxury, space and comfort. Creative companies have already established themselves in the neighborhood. As well as two primary schools, a secondary school, a daycare center, an after-school care facility, a care center, a playgroup and a gym. For a snack or drink, a number of hip and trendy cafes and restaurants are a 5-minute walk away, such as Morris & Bella, bar Hout, Vessel and Pont 13. Amsterdam Centraal Station is less than 10 minutes by bike and the exit S101 and S102 to the A-10 ring road less than 5 minutes by car.

Layout
Ground floor
Private entrance, meter cupboard, guest toilet with water tap and stairs to the landing on the split-level floor, where there is a spacious bedroom at the front. From the bedroom there is access to the modern ensuite bathroom with a deep bath, sink, second wall-mounted toilet, walk-in shower, towel radiator and beautiful tiling up to the ceiling. The stairs to the first floor and the basement can also be reached via the landing.

First floor
Bright living room with a view of the canal at the front of the house. Sliding doors provide access to the northwest-facing balcony. Here it is lovely to relax with a snack and a drink after work in the sun! As an extension of the living room, the spacious kitchen with bar is located at the rear. You can cook and have drinks here together with family and friends. The luxury kitchen was installed in 2020 and equipped with a spacious kitchen island and various A-brand built-in appliances, including 4-burner induction hob, Quooker, Siemens Studioline oven and combi oven, designer extractor hood, refrigerator, freezer and dishwasher.

Basement
Hall with access to a spacious bedroom at the front of the house. At the rear you will find a modern ensuite bathroom with walk-in shower, third wall-mounted toilet, sink and timeless tiling up to the ceiling. Through the hall there is also access to a spacious storage room and a laundry and boiler room with a connection for a washing machine and dryer.

Substructure
In the cellar of the complex there is a private separate storage room of 6m2 with electricity. Optionally, a parking space can be purchased for €60,000 k.k. It is also possible to park your bicycle in one of the two communal bicycle sheds.

Key facts
• Living area 102 m2
• Year of construction 2020
• Three floors
• Private entrance from the ground floor
• Turnkey
• Sustainably built, energy label A
• Balcony of 6m2 overlooking the canal
• Two bedrooms
• Two bathrooms
• High-quality finishing
• Spacious kitchen with island, bar and equipped with various luxury built-in appliances
• Entire apartment equipped with beautiful herringbone oak parquet flooring
• Underfloor heating, floor cooling and WTW system available
• Entire apartment plastered and painted
• Optionally, a parking space for € 60,000 can be purchased in the parking garage
• Located in the new residential area "Houthaven" at the opposite of a canal and quiet street
• Central location nearby the Westerpark, the Jordaan and the city center of Amsterdam
• Communal roof with 7 solar panels (user right)
• Two communal bicycle sheds
• Heating and hot water via district heating (no gas connection)
• External private storage of 6m2
• Healthy and active homeowners' association. Professional management by Newomij VvE Beheer
• Service costs for apartment and storage € 176.98 per month and possibly for the parking space € 51.49 per month
• The leasehold for the apartment with storage room is € 4,474 per year fixed until October 30, 2042 (25 annually indexed). The period runs until October 15, 2067
• The leasehold for the parking space has been bought off until October 30, 2067
• Request to switch to the perpetual leasehold system under the favorable conditions of 2019 has been submitted
• The purchase agreement is drawn up at a notary in Amsterdam, Diemen or Amstelveen, according to the Amsterdam Ring Model
• Delivery in consultation

Interested in this house? Then make an appointment quickly!
We are happy to schedule a moment for you to view this property. Our real estate agent will tell you all about this house while you look around. Do we see you soon?

This information has been compiled by us with care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof.

Terug naar boven

Kaart

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kenmerken

StatusBeschikbaar
Prijs€ 795.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg
Object typeAppartement
Bouwjaar2020
LiggingenAan water, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Waardering binnenGoed tot uitstekend
Waardering buitenGoed tot uitstekend
VoorzieningenTV kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Balansventilatie
EnergieklasseA
Soorten warm waterStadsverwarming
Soorten verwarmingStadsverwarming, Vloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie
Woonoppervlakte102 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies3 m2
Inhoud398 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
BouwvormBestaande bouw
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, HR glas
TuintypenGeen tuin
Garage soortenParkeerkelder, Parkeerplaats
Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeergarage, Op eigen terrein, Op afgesloten terrein
Soort bergingBox
Aantal bergingen1
Berging voorzieningenVoorzien van elektra
Dak typePlat dak
Dak materialenBitumineuze Dakbedekking

Kadastergegevens

Aandeel 115/15.194e
Eigendomssoort Eigendom belast met erfpacht
Perceel 10716
Sectie K
Gemeente Amsterdam

Kadastergegevens

Aandeel 12/15194e
Eigendomssoort Eigendom belast met erfpacht
Perceel 10716
Sectie K
Gemeente Amsterdam
Terug naar boven

Interesse in dit huis?

    We ontvangen je graag voor een bezichtiging

    Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.


    Terug naar boven
    Download brochure