Postjesweg 290+PP – Amsterdam

Blader door alle foto’s van de woning:
Verkocht € 775.000,- k.k. Postjesweg 290+PP, 1061 AX, Amsterdam Appartement / woonoppervlakte 114 m2 / 4 kamers / 3 slaapkamers / 1 badkamer

Omschrijving

***English translation below***

Luxe en fraai afgewerkt 4-kamer maisonnette van 114m2 met vide, eigen parkeerplek, berging en royaal balkon op het westen met uitzicht over het Spoorpark!

Dit appartement is gelegen in het nieuwe architectonische complex “New West” en kenmerkt zich door het schitterende afwerkingsniveau, moderne hoogstandjes en met oog voor authentieke details. Een greep uit de bijzonderheden; er is een fantastische open keuken met kookeiland geplaatst, de woonkamer heeft (deels) 5,61 meter hoge plafonds door de bovengelegen vide, de grote aluminium raampartijen zijn voorzien van HR+++ beglazing en zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, de gehele derde verdieping en de badkamer beschikken over vloerverwarming, er is veel handige opbergruimte, de badkamer is voorzien van vrijstaand ovaal bad en ruime inloopdouche, op de derde en vierde verdieping is de beschikking over een toilet, in de parkeergarage is de beschikking over een eigen parkeerplaats en een eigen berging op de begane grond. Maar dit is niet alles; vanuit de woonkamer, vanaf het balkon en uit bad is er schitterend uitzicht over het pas aangelegde Spoorpark. Ten slotte, beschikt het complex over een sfeervolle binnentuin.

Kortom; dit is een woning van het kaliber, dozen uitpakken en start wonen!

Locatie en bereikbaarheid
Woongebouw New West is zeer aantrekkelijk gelegen in de Amsterdamse wijk Overtoomse Veld. Dit is de toekomst: net buiten de binnenstad wonen met alle voorzieningen in de buurt. Een terrasje pakken of snel een boodschap doen, even samen koffiedrinken, het kan lopend of lekker op de fiets.
De voorzieningen binnen de wijk zijn talrijk. Er is onder het pand een BSO, om de hoek veel scholen ,de bekende openbare Internationale school Denise, een bibliotheek, theater, winkels en natuur. Huidige bewoners ondernemen allerlei initiatieven zoals buurtconcerten en sporttoernooien. Dat maakt Nieuw-West tot een bruisend gebied, waar je kunt winkelen, recreëren, ontmoeten, eten en van cultuur kunt genieten. Het Rembrandtpark en de Sloterplas liggen beiden op nog geen 5 minuten loopafstand. Ideaal om even de rust of juist de gezelligheid op te zoeken. Direct naast het pand vind je het volledig vernieuwde Spoorpark en op 2 minuten loopafstand het vernieuwde August Allebéplein met winkel voor de dagelijkse boodschappen zoals een Albert Heijn en diverse horeca voorzieningen. Binnen 10 fietsminuten sta je in het Vondelpark of het centrum van Amsterdam. Uitvalswegen zoals de ringweg A-10 bevinden zich om de hoek en parkeren doe je op je eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Voor het complex vind je bushaltes richting het centrum en op nog geen minuut lopen bevindt zich metrostation Postjesweg.

Je woont in de stad, maar je hebt ook genoeg groen en water om je heen. De wijk wordt gekenmerkt door veel groen in de vorm van parken en kades. Rondom de Sloterplas kunnen joggers een rondje lopen. Overal liggen mooie fietspaden en in de Sloterplas is een watersportcentrum gevestigd.

Gemeenschappelijke binnentuin
De sfeervolle binnentuin neemt het thema van het polderlandschap op. Het kent zes verschillende thema’s en drie vegetatietypes: droog, vochtig en nat. Richting het zuiden liggen twee drogere zones met bloemrijk, onderhoudsarm grasland en een boom met een lichte stam en bladerdek: de berk, als typische boomsoort van de oorspronkelijke veenbodem. Daarnaast zijn in het noordelijke gedeelte, drie zones met water en natte vegetaties aanwezig: open water, riet en een natte, bloemrijke vegetatie in het andere gedeelte, met een mix van gele dotterbloem, paarse koekkoeksbloemen en de sterk geurende watermunt. Verder zijn er nog moestuintjes op de derde verdieping die eigenaren kunnen gebruiken.

Indeling
Begane grond
Afgesloten centrale entree met bellentableau, hal, trappenhuis, liften, gemeenschappelijke fietsenstalling en ruime eigen berging van 7m2.

Derde verdieping
Galerij, entree woning, moderne toiletruimte met wandcloset en fontein; royale woonkeuken met kookeiland, welke is voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder: Novy 4-pits inductiekookplaat met werkbladafzuiging, Siemens oven, Siemens combioven met stoomfunctie, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is er toegang tot de eetruimte met aansluitend de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de glazen pui over de gehele breedte met schuifdeur naar het balkon op het westen. De vide versterkt het natuurlijk lichtinval. Vanaf het balkon is het heerlijk genieten met een hapje of drankje in de zon tot zonsondergang. Naast het toilet bevindt zich een inpandige berging met de wasmachine- en drogeraansluiting en de WTW unit. Er tegenover bevindt zich de meterkast en de stadsverwarmingsunit. De trapopgang naar de vierde verdieping is in de rechterhoek van de woonkamer gelegen. Onder de trap is er nog meer bergruimte. Deze gehele etage is voorzien van een fraaie gietvloer met vloerverwarming.

Vierde verdieping
Ruime overloop, waar gemakkelijk een 4e slaapkamer kan worden gecreëerd. Het aantal vierkante meters kan hier worden uitgebreid door de vide dicht te maken (vergunningsplichtig). Hal vanwaar er toegang is tot alle vertrekken. De luxe badkamer beschikt over een vrijstaand ovaal bad, brede wastafel, ruime inloopdouche, elektrisch bedienbare anti inkijk folie (elektrochroom glas) fraai tegelwerk en vloerverwarming. Aan de andere zijde van de badkamer bevindt zich een tweede moderne toiletruimte met wandcloset. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer beschikt over een op maat gemaakte inbouwkast. Over de gehele verdieping (m.u.v. de badkamer) is een schitterende houten visgraat vloer met bies gelegd.

Parkeerkelder
Eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte 114 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
• Bouwjaar 2020
• Balkon van 10m2 op het zonnige westen
• 3 slaapkamers
• Moderne open keuken met kookeiland
• Parkeerplaats in afgesloten parkeerruimte
• Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer
• Het aantal vierkante meters aan woonoppervlakte kan worden uitgebreid door de vide dicht te maken (vergunningsplichtig)
• Luxe badkamer met vrijstaand ovaal bad, inloopdouche en elektrochroom glas
• Wanden en plafonds gestuukt en gesausd
• Externe bergruimte van ruim 7m2
• Derde etage en badkamer voorzien van vloerverwarming
• De erfpachtcanon bedraagt € 181,47 per jaar voor het appartement en de parkeerplaats, tijdvlak loopt tot 01-11-2066
• Aanvraag aanbieding overstap naar het eeuwigdurende erfpachtstelsel tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is gedaan. Koper kan tegen betaling van € 1952,- (excl. notariskosten) de erfpacht per 01-11-2066 eeuwigdurend afkopen
• Gelegen in het markante woongebouw “New West”
• Centrale ligging t.o.v. het Rembrandtpark, het Vondelpark en het centrum van Amsterdam
• Servicekosten appartement € 193,30
• Servicekosten parkeerplaats € 40,65
• Duurzaam gebouwd, energielabel A
• Gemeenschappelijk dak voorzien van zonnepanelen
• Gemeenschappelijke fietsenstalling
• Het pand is voorzien van een lift
• Centrale toegangshal zal eind 2022 verbouwd worden conform de ontwerpfoto's 38 en 39
• Ramen en glasdeuren voorzien van HR+++ isolerende beglazing
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming (geen gasaansluiting)
• Wonen op de 3de en slapen op de 4de verdieping
• Gezonde en actieve VvE. Professioneel beheer bij Stedeplan
• Mogelijkheid om de woning met bijna volledig interieur te kopen
• Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

***English translation***

Luxurious and beautifully finished 4-room maisonette of 114m2 with lacuna, private parking lot, storage room and spacious west-facing balcony with a view over the Spoorpark!

This apartment is located in the new architectural complex "New West" and is characterized by its gorgeous finishing level, modern highlights and with an eye for authentic details. A selection of the key facts; there is a fantastic open kitchen with cooking island, the living room has (partially) 5.61 meter high ceilings through the lacuna above, the large aluminum windows are equipped with HR +++ glazing and provide plenty of natural light, the entire third floor and the bathroom have underfloor heating, there is a lot of handy storage space, the bathroom has a freestanding oval bath and spacious walk-in shower, a toilet is available on the third and fourth floor, you can find a private parking lot in the garage and a private storage room on the ground floor. But this is not all; from the living room, the balcony and the bathroom there is a magnificent view over the newly constructed Spoorpark. Finally, the complex has an attractive courtyard garden.

In short; this is a home of the caliber, unpack your boxes and start living!

Surroundings and accessibility
The New West residential building is very attractively located in the Overtoomse Veld district in Amsterdam. This is the future: living just outside the city center with all facilities nearby. Grab a terrace or quickly get an errand, have a coffee together, it can be done on foot or by bike.
The amenities within the district are numerous. There is a BSO under the building, many schools around the corner, the well-known public international school Denise, a library, theater, shops and nature. Current residents undertake all kinds of initiatives such as neighborhood concerts and sports tournaments. This makes Nieuw-West a vibrant area where you can shop, recreate, meet, eat and enjoy culture. The Rembrandtpark and the Sloterplas are both less than a 5-minutes walk away. Right next to the building you will find the newly landscaped Spoorpark and the August Allebéplein is just a 2-minutes walk for daily shopping such as an Albert Heijn and various catering facilities. Within 10 cycling minutes you are in the Vondelpark or the center of Amsterdam. Motorways such as the A-10 ring road are just around the corner and you can park your car at your private parking lot in the garage. In front of the complex you will find bus stops to the center and Postjesweg metro station is less than a minute's walk away.

You live in the city, but you are also surrounded by greenery and water. The district is characterized by a lot of nature in the form of parks and quays. Joggers can walk around the Sloterplas. There are beautiful cycling paths everywhere and a water sports center is located at the Sloterplas.

Common courtyard garden
The attractive courtyard garden takes up the theme of the polder landscape. It has six different themes and three vegetation types: dry, moist and wet. To the south are two drier zones with flowery, low-maintenance grassland and a tree with a light trunk and foliage: the birch, as a typical tree species of the original peat soil. In addition, in the northern part, three zones of water and wet vegetation are present: open water, reeds and wet, flowery vegetation in the other part, with a mix of yellow marigold, purple cuckoo flowers and the strongly fragrant water mint. Further, there are also vegetable gardens on the third floor that owners can use.

Layout
Ground floor
Closed communal entrance with doorbells, hall, staircase, elevators, communal bicycle shed and spacious private storage room of 7m2.

Third floor
Corridor, entrance house, modern toilet room with wall mounted closet and fountain; spacious kitchen with cooking island, which is equipped with luxury appliances, including: Novy 4-burner induction hob with extractor, Siemens oven, Siemens combi oven with steam function, fridge and freezer. From the kitchen there is access to the dining area followed by the living room. The living room is wonderfully light through the glass front over the entire width with sliding door to the west-facing balcony. The lacuna enhances the natural light. From the balcony you can enjoy a snack or drink in the sun until sunset. Next to the toilet is an indoor storage room with the washing machine and dryer connection and the heat recovery unit. Opposite you find the meter cupboard and the district heating unit. The staircase to the fourth floor is located in the right corner of the living room. There is even more storage space under the stairs. This entire storey is finished with a beautiful cast floor with underfloor heating.

Fourth floor
Spacious landing, where a 4th bedroom can easily be created. The square meters living space can be expanded here by closing the lacuna (subject to a permit). Hall from where there is access to all rooms. The luxurious bathroom has a freestanding oval bath, large washbasin, spacious walk-in shower, electrically operated anti-view foil (electro chromic glass), beautiful tiling and underfloor heating. On the other side of the bathroom is a second modern toilet room with wall mounted closet. At the front of the apartment are 3 bedrooms. The main bedroom has a custom built-in wardrobe. A beautiful wooden herringbone floor with trim has been laid over the entire floor (with the exception of the bathroom).

Parking basement
Private parking lot in the underground parking garage.

Key facts
• Living area 114 m2 (NEN-2580 measurement report available)
• Year of construction 2020
• Balcony of 10m2 on the sunny west
• 3 bedrooms
• Modern open kitchen with cooking island
• Parking lot in closed parking garage
• Possibility to create a 4th bedroom
• The number of square meters of living space can be expanded by closing the lacuna (subject to a permit)
• Luxurious bathroom with freestanding oval bath, walk-in shower and electrochromic glass
• Walls and ceilings plastered and painted
• External storage space of 7m2
• Underfloor heated third floor and bathroom
• The leasehold is € 181.47 per year for the apartment and the parking lot, time frame runs until 01-11-2066
• Request to switch to the perpetual leasehold system against the favorable conditions of 2019 has been made. The buyer can buy off the ground lease per 01-11-2066 perpetually against payment of € 1952 (excl. notary fees).
• Located in the impressive residential building “New West”
• Centrally located, nearby the Rembrandtpark, Vondelpark and the center of Amsterdam
• Service costs apartment € 193.30
• Service costs parking lot € 40.65
• Sustainably built, energy label A
• Common roof with solar panels
• Communal bicycle shed
• The building is equipped with an elevator
• Central entrance hall will be renovated at the end of 2022, in accordance with design photos 38 and 39
• Windows and glass doors fitted with HR+++ glazing
• Heating and hot water through district heating (no gas connection)
• Living on the 3rd and sleeping on the 4th floor
• Healthy and active VvE. Professionally managed by Stedeplan
• Possibility to buy the house with almost the complete interior
• Delivery in consultation

Terug naar boven

Kaart

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kenmerken

StatusVerkocht
Prijs€ 775.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg
Object typeAppartement
Bouwjaar2020
LiggingenAan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Waardering binnenGoed tot uitstekend
Waardering buitenGoed tot uitstekend
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Schuifpui, Balansventilatie
EnergieklasseA
Soorten warm waterStadsverwarming
Soorten verwarmingStadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmte terugwininstallatie
Woonoppervlakte114 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
Inhoud426 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
BouwvormBestaande bouw
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, Driedubbel glas
TuintypenGeen tuin
Garage soortenInpandig, Parkeerplaats
Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen
Soort bergingBox
Aantal bergingen1
Dak typePlat dak
Dak materialenBitumineuze Dakbedekking
BijzonderhedenToegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Kadastergegevens

Aandeel 65/8142
Eigendomssoort Eigendom belast met erfpacht
Perceel 11462
Sectie D
Gemeente Sloten Noord-Holland
Terug naar boven

Interesse in dit huis?

    We ontvangen je graag voor een bezichtiging

    Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.


    Terug naar boven