Daniel Stalpertstraat 41A – Amsterdam

Blader door alle foto’s van de woning:
Te koop € 799.000,- k.k. Daniel Stalpertstraat 41A, 1072 XA, Amsterdam Appartement / woonoppervlakte 80 m2 / 3 kamers / 1 slaapkamer / 1 badkamer

Omschrijving

Exclusief wonen op 124m2 in een duurzaam ontworpen nieuwbouw benedenwoning (80m2) met ruime tuin (44m2) in hartje van De Oude Pijp. Het kan in dit kleinschalig en luxe appartementencomplex "De Daen". Deze instapklare benedenwoning op eigen grond is voorzien van hedendaags comfort, architectonische hoogstandjes en een royale, fraai aangelegde achtertuin. Bovendien is de woning gelegen op loopafstand van het Museumplein en het Marie Heinekenplein.

Deze benedenwoning is gelegen in een kleinschalig complex en beschikt over een ruime woonkamer met van voor naar achteren zicht (doorzon). De 2,90 meter hoge plafonds, de ten opzichte van het straatniveau iets verhoogde vloer op de begane grond en de heerlijke verzorgde achtertuin voorzien van een nieuw aangelegd terras, geven deze benedenwoning een extra dimensie, privacy en een prettige lichtinval. Voorts beschikt het appartement over een werkruimte, een ruime vide met vaste trap naar een slaapkamer met badkamer ensuite. Wanden en plafonds zijn gestuukt en gesausd en de gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Kosten noch moeite zijn gespaard bij het architectonische ontwerp, de afwerking en het gebruik van materialen. Tot de vele luxe aspecten van het wonen in "De Daen" behoren onder andere een fitnessruimte, inpandige garage met privéparkeerplaats (separaat te koop), fietsenstalling en lift.

Omgeving en bereikbaarheid
Dit prachtige appartement is gelegen in het hart van De Oude Pijp in het rustige gedeelte van de Daniel Stalpertstraat. Het bijzondere van dit appartement is dat het nieuwbouw is, gebouwd naar de normen van deze tijd, maar in de karakteristieke bouwstijl van de Pijp. Zo is de woning compleet geïsoleerd, contactgeluiden in het appartement en de tuin zijn niet tot nauwelijks waarneembaar en de woning beschikt over een energielabel A.
De ligging is ideaal: comfortabel en rustig wonen op een steenworp afstand van alles wat Amsterdam te bieden heeft. De Frans Halsbuurt wordt momenteel opnieuw ingericht. Het wordt een autoluwe en groene woonbuurt. De bewoners zijn actief betrokken geweest bij het maken van het ontwerp voor de nieuwe inrichting. Het Marie Heinekenplein, de Albert Cuyp en de chique P.C. Hooftstraat met een keur aan winkels, boetieks, supermarkten, en horeca zijn op loopafstand van de woning gelegen. Aan kunst en cultuur ook geen gebrek met het Museumplein op acht minuten lopen, met het Rijksmuseum, het Concertgebouw en het Van Goghmuseum. Het Sarphatipark en het Vondelpark liggen eveneens op loopafstand.
De bereikbaarheid is verder uitstekend. In de directe omgeving bevinden zich diverse tram- en bushaltes. In 5 minuten loop je naar de metrohalte de Pijp van de Noord-/Zuidlijn (M52) en in 10 minuten sta je op het Centraal station of de Zuidas met een directe verbinding naar luchthaven Schiphol. Parkeren doe je eventueel op de (over te nemen) privéparkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Gasten kunnen goed parkeren bij de nieuwe parkeergarage "Albert Cuyp". Met de auto zijn de uitvalswegen ringweg A10 en A2 binnen 10 minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond
Chique en afgesloten entree met bellentableau. Entree appartement aan de voorzijde van het complex. Ruime hal voorzien van separate toiletruimte met wandcloset en fontein. Open keuken uitgevoerd in rechte keukenopstelling en voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder: 5-pits gasfornuis, oven (2023), vaatwasser, koelkast met vriesvak en afzuigkap. Aan de achterzijde bevindt zich de royale woonkamer voorzien van 2,90 meter hoog plafond. Door het hoge plafond en de grote raampartijen voelt de woning heerlijk ruim en licht aan. Eveneens is via de woonkamer een fraai op maat gemaakte opbergkast en technische ruimte met CV-installatie en aansluiting voor wasmachine en droger te bereiken. Middels openslaande deuren is er toegang tot de verzorgde achtertuin. De tuin is in 2022 opnieuw aangelegd en beschikt over een hardhouten terras met daarachter een stuk kunstgras en verlichting. Hier is het heerlijk vertoeven met een hapje en of drankje in de zon! Daarnaast zijn er nog een handige berging voorzien van elektra, een zonnescherm en een heater die kunnen worden overgenomen.
Middels fraaie zwart stalen deuren is er vanuit de keuken toegang tot een kamer aan de voorzijde van de woning. Deze is thans in gebruik als werkkamer. Achter het bureau bevindt zich een mooie op maat gemaakte kledingkast. Via een vaste trap is er toegang tot het souterrain.

Souterrain
Ruime slaapkamer met onder de trap ruimte om kleding op te hangen en te bergen in de handige op maat gemaakte inbouwkast. Door het raam aan de voorzijde van de woning en de glazen balustrade heeft de slaapkamer veel natuurlijk lichtinval. Middels glazen deuren is er toegang tot de badkamer ensuite. De badkamer is uitgerust met een heerlijke inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en wandcloset.

Via de luxe gemeenschappelijke entree van "De Daen" is middels de lift of trap de parkeergarage, fitnessruimte (met eigen toilet) en fietsenstalling te bereiken. Hier bevindt zich tevens de meterkast.

Kortom: een heerlijk nieuwe en instapklare benedenwoning met verzorgde tuin op een prachtige locatie in Amsterdam!

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte 80 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
• Recent opgeleverd, bouwjaar 2014
• Benedenwoning
• Verzorgde tuin van 44m2, 2022 opnieuw aangelegd
• Volledig geïsoleerd
• Energielabel A
• Duurzaam gebouwd
• Eigen grond
• Instapklaar
• Luxe en stijlvol wonen in "De Daen"
• Begane grond 2.90m hoge plafonds
• Hoogwaardig afwerkingsniveau
• Gehele appartement voorzien van vloerverwarming
• Wanden en plafonds gestuukt en gesausd
• Inpandige stallingsplaats garage, separaat te koop voor € 96.000,-
• De woning kan eventueel volledig gemeubileerd worden geleverd
• Gezonde en professioneel beheerde VvE
• Servicekosten appartement € 243,- per maand en optioneel voor de parkeerplaats € 83,- per maand
• Luxe Fitnessruimte met technogym apparatuur in de onderbouw
• Gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw
• Fraaie centrale locatie in de Pijp op loopafstand van het Museumplein en het Marie Heinekenplein
• De koopakte wordt opgemaakt bij een notaris in Amsterdam, Diemen of Amstelveen, volgens Amsterdams Ringmodel
• Oplevering in overleg

Interesse in deze benedenwoning? Maak dan snel een afspraak!
Wij plannen graag een moment voor je in voor de bezichtiging van dit appartement. Onze makelaar vertelt je graag van alles over dit appartement terwijl je rondkijkt. Zien we jou binnenkort?

Deze informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

***English Translation***

Exclusive living in the center of De Oude Pijp on 124m2 in a sustainably designed new-build ground floor apartment (80m2) with spacious garden (44m2). It is possible in this small-scale and luxurious apartment complex "De Daen". This turnkey ground floor apartment on private land is equipped with contemporary comfort, architectural highlights and a spacious, beautifully landscaped backyard. Moreover, the house is located within walking distance of Museumplein and Marie Heinekenplein.

This ground floor apartment is located in a small-scale complex and has a spacious living room with a view from front to the back. The 2.90 meter high ceilings, the slightly raised floor on the ground floor compared to street level and the lovely well-kept backyard with a newly landscaped terrace, give this ground floor apartment an extra dimension, privacy and pleasant light. The apartment also has a work space, a spacious void with a staircase to a bedroom with an ensuite bathroom. Walls and ceilings are plastered and painted and the entire house has underfloor heating. No expense has been spared in the architectural design, finishing and use of materials. The many luxurious aspects of living in "De Daen" include a fitness room, indoor garage with private parking (sold separately), bicycle shed and elevator.

Surroundings and accessibility
This beautiful apartment is located in the heart of De Oude Pijp in the quiet part of Daniel Stalpertstraat. The special features of the apartment are that it is a newly build, built according to contemporary standards, but in the characteristic architectural style of De Pijp. The house is completely insulated, contact sounds in the apartment and the garden are hardly noticeable and the house has an energy label A.

The location is ideal: comfortable and quiet living a stone's throw from everything Amsterdam has to offer. The Frans Halsbuurt is currently being redeveloped. It will be a car-free and green residential area. The residents were actively involved in creating the design for the redevelopment The Marie Heinekenplein, the Albert Cuyp and the chic P.C. Hooftstraat with a variety of shops, boutiques, supermarkets and restaurants are within walking distance of the house. There is also no shortage of art and cultural sights with the Rijksmuseum, the Concertgebouw and the Van Gogh Museum at the Museumplein just an eight-minute walk away. The Sarphatipark and the Vondelpark are also within walking distance.
The accessibility is excellent. There are several tram and bus stops in the immediate vicinity. In 5 minutes you walk to the metro stop De Pijp of the North/South line (M52) and in 10 minutes you are at Central Station or the Zuidas with a direct connection to Schiphol Airport. You can park your car at the private parking lot (to be taken over) in the underground parking garage. Guests can park comfortably at the new "Albert Cuyp" parking garage. The A10 and A2 highways can be reached within 10 minutes by car.

Layout
Ground floor
Chic shared and closed entrance with doorbells. Entrance apartment at the front of the complex. Spacious hall with separate toilet room with wall-mounted toilet and water tap. The open kitchen has a straight kitchen layout and is equipped with modern built-in appliances, including: 5-burner gas stove, oven (2023), dishwasher, refrigerator with freezer compartment and extractor hood. At the rear you will find the spacious living room with a 2.90 meter high ceiling. The high ceiling and large windows make the house feel wonderfully spacious and light. A handy custom-made storage cupboard and technical room with central heating system and connection for washing machine and dryer can also be reached via the living room. Double doors provide access to the well-kept backyard. The garden was redesigned in 2022 and has a hardwood terrace with a piece of artificial grass and lighting behind it. It is wonderful to relax here with a snack and/or drink in the sun! There is also a handy storage room with electricity, an electric sunscreen and heater that can be taken over.
Through beautiful black steel doors there is access from the kitchen to a room at the front of the house. This is currently being used as an office. Behind the desk is a beautiful custom-made wardrobe. There is access to the basement via a fixed staircase.

Basement
Spacious bedroom with space under the stairs to hang clothes and store them in the handy custom built-in wardrobe. The bedroom has a lot of natural light through the window at the front of the house and the glass balustrade. There is access to the ensuite bathroom through glass doors. The bathroom is equipped with a wonderful walk-in shower, double sink with furniture and wall-mounted toilet.

The parking garage, fitness room (with private toilet) and bicycle shed can be reached via the luxurious communal entrance of "De Daen" by elevator or stairs. The meter cupboard is also located here.

In short: a wonderfully new and turnkey ground floor apartment with a well-kept garden at a beautiful location in Amsterdam!

Key facts
• Living area 80 m2 (NEN-2580 measurement report available)
• Recently constructed, built in 2014
• Ground floor apartment
• Well-kept garden of 44m2, newly landscaped in 2022
• Completely insulated
• Energy label A
• Built sustainably
• Private land
• Turnkey
• Luxurious and stylish living in "De Daen"
• Ground floor 2.90m high ceilings
• High-quality finish
• Entire apartment with underfloor heating
• Walls and ceilings plastered and painted
• Indoor garage parking space, for sale separately for € 96,000
• The house can possibly be delivered fully furnished
• Healthy and professionally managed homeowners' association
• Service costs apartment € 243 per month and optional parking space € 83 per month
• Luxury fitness room with technogym equipment in the basement
• Communal bicycle shed in the basement
• Beautiful central location in De Pijp within walking distance of Museumplein and Marie Heinekenplein
• The purchase agreement is drawn up at a notary in Amsterdam, Diemen or Amstelveen, according to the Amsterdam Ring Model
• Delivery in consultation

Interested in this ground floor apartment? Then make an appointment quickly!
We are happy to schedule a moment for you to view this property. Our real estate agent will tell you all about this house while you look around. Do we see you soon?

This information has been compiled by us with care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof.

Terug naar boven

Kaart

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kenmerken

StatusBeschikbaar
Prijs€ 799.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg
Object typeAppartement
Bouwjaar2014
LiggingenAan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Waardering binnenUitstekend
Waardering buitenUitstekend
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel
EnergieklasseA
Soorten warm waterCV ketel
Soorten verwarmingCV ketel, Vloerverwarming geheel
Woonoppervlakte80 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
Inhoud304 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
BouwvormBestaande bouw
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
TuintypenAchtertuin, Zonneterras
Kwaliteit tuinFraai aangelegd
Hoofdtuin typeAchtertuin
Hoofdtuin positieNoord
Hoofdtuin lengte840 cm
Hoofdtuin breedte520 cm
Garage soortenParkeerkelder
Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeergarage
Dak typeSamengesteld dak

Kadastergegevens

Aandeel 90/2765
Eigendomssoort Volle eigendom
Perceel 7994
Sectie R
Gemeente Amsterdam
Terug naar boven

Interesse in dit huis?

    We ontvangen je graag voor een bezichtiging

    Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.


    Terug naar boven
    Download brochure