Celsiusstraat 35 – Amsterdam

Blader door alle foto’s van de woning:
Verkocht onder voorbehoud € 1.100.000,- k.k. Celsiusstraat 35, 1097 PD, Amsterdam Woonhuis / woonoppervlakte 155 m2 / 5 kamers / 4 slaapkamers / 2 badkamers

Omschrijving

***English translation below***

Op eigen grond in het sfeervolle Amsteldorp/de Wetbuurt gelegen, charmante en verduurzaamde eengezinswoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, dakterras, balkon en heerlijke zonnige achtertuin op het noordwesten!

De woning heeft 155m2 aan woonoppervlakte, is door de jaren verduurzaamd en altijd uitstekend onderhouden. Een greep uit de werkzaamheden die zijn verricht: het dak is in 2018 vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen (3780 Wp). Er is in 2018 een hybride warmtepomp geïnstalleerd en in 2019 is de CV-ketel vervangen. De meterkast is in 2023 vernieuwd en voorbereid voor 3-fase inductiekookplaat en volledig elektrische warmtepomp. Een nieuwe badkamer is op de eerste verdieping in 2023 aangelegd en de keuken is in 2017 vernieuwd en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Ook zijn er in 2022 openslaande deuren naar de achtertuin geplaatst. Maar dit is niet alles, de woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met HR++ glas en het schilderwerk is zowel van binnen als buiten altijd keurig bijgehouden. Ten slotte, heeft de woning een fantastische rustige ligging in het pittoreske en kindvriendelijke Amsteldorp.

Omgeving en bereikbaarheid
Het huis ligt in tuindorp “Amsteldorp” in de Wetbuurt, dat onderdeel uitmaakt van het stadsdeel Watergraafsmeer. De buurt kenmerkt zich door het dorpse karakter, met alle voordelen van de grote stad om de hoek. Een rustige woonwijk waar de kinderen nog op straat kunnen spelen. In de zomer kun je een frisse duik nemen in de Weespertrekvaart of de Amstel. Voor een hapje eten of een borrel is er voldoende keuze in de directe omgeving: uiteten bij de “The Lobby” aan de Fizeaustraat of “de Kas” in Park Frankendael. Voor een lunch naar “Dauphine” of afspreken bij “Thuis aan de Amstel”, beiden op loopafstand.
De buurten rond het Amsteldorp zijn volop in ontwikkeling. In het Amstelkwartier en het Bajeskwartier komen naast woningen kunst, horeca, sport en de middelbare school Spinoza20first. Een nieuwe voetgangersbrug over de Weespertrekvaart zal voor een snelle verbinding met metrostation Spaklerweg zorgen.
Amsterdam Oost biedt een ruime keuze aan restaurants, hippe bars, koffietentjes en winkels. Voor de dagelijkse boodschappen zijn het Christiaan Huygensplein, de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort met de fiets te bereiken. Daarnaast heeft Amsterdam Oost ook allerlei sportfaciliteiten: Sportparken Drieburg en Voorland met voetbal, tennis, korfbal en cricket, roeien bij Roeivereniging Berlagebrug of schaatsen op de Jaap Edenbaan. Ook zijn er in de buurt diverse basisscholen, speeltuinen en mogelijkheden voor kinderopvang.
De bereikbaarheid is uitstekend met op loopafstand het Amstelstation. De ringweg A-10 bevindt zich via de Gooiseweg op enkele minuten autorijden. Het parkeren van de auto kan gewoon voor de deur middels een parkeervergunning. Er is op dit moment geen wachtlijst om één of zelfs een tweede parkeervergunning aan te vragen. Voor actuele wachttijden en prijzen zie: amsterdam.nl/parkeren/parkeervergunning/parkeervergunning-bewoners/. Ten slotte ligt het centrum van Amsterdam op nog geen 10 minuten fietsen.

Indeling
Begane Grond
Entree tot de woning. Ruime hal met trapopgang en toegang tot de meterkast, toiletruimte en woonkamer. De ruime woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een zit- en eethoek. Voor de open haard of in de zithoek kan heerlijk na een drukke dag worden ontspannen. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren (of middels een enkele deur) toegang tot de achtertuin. Ook is er links in de woonkamer een grote voorraadkast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de dichte moderne keuken uitgevoerd in hoekopstelling. De keuken beschikt over een fraai granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder: 5-pits gasfornuis met wokbrander, combioven, vaatwasser en afzuigkap.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich twee royale slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met een open haard, inbouwkast, inloopkast en heeft toegang tot een balkon met bergruimte. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt eveneens over een heerlijk ruime inbouwkast. Ten slotte bevindt zich op deze etage een nieuwe badkamer voorzien van ruime inloopdouche, wastafel, wandcloset, handdoekradiator en 30 liter boiler. De marmerlook tegels maken de badkamer af.

Tweede verdieping
Riante overloop met ruimte voor een eettafel of zitgedeelte. Aan de voorzijde ligt een slaapkamer voorzien van dakkapel en inbouwkasten. Naast deze slaapkamer ligt een tweede slaapkamer met een inbouwkast. Een tijdloze tweede badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en uitgerust met een ligbad, nieuwe wastafel (2023) en vloertegels (2023). Naast de badkamer bevindt zich een technische-/wasruimte. In deze ruimte zijn er aansluitingen voor wasmachine en droger. Eveneens zijn hier de CV-ketel, hybride warmtepomp en omvormer voor de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook is er bekabeling aangelegd voor een volledig elektrische warmtepomp. Aan de achterzijde is middels openslaande deuren het dakterras te bereiken. Een heerlijk stukje terras waar je einde dag kunt genieten van de zonsondergang.

Achtertuin
De verzorgde tuin is gelegen op het zonnige noordwesten en voorzien van borders met bomen en planten. Hier is het heerlijk vertoeven met een hapje of drankje in de zon of onder de pergola. Ook is er de beschikking over een fietsenberging voorzien van elektra.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte 155m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
• Eigen grond;
• Bouwjaar 1913;
• Energielabel A;
• Woning is door de jaren verduurzaamd (o.a. hybride warmtepomp, 14 zonnepanelen, dak- en vloerisolatie, houten kozijnen met HR++ en dubbele beglazing;
• Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2018;
• Keurig onderhouden;
• Verzorgde achtertuin met pergola en fietsenberging gelegen op het zonnige noordwesten;
• Balkon en dakterras op het noordwesten;
• 3 woonlagen met 4 ruime slaapkamers;
• 2 badkamers, waarvan 1 in 2023 geïnstalleerd;
• 2 open haarden;
• Uitgebreide meterkast, 12 groepen met 3 fase aansluiting;
• Karakteristiek pand;
• Moderne keuken uit 2017;
• Veel opbergruimte in de woning aanwezig;
• Rustige kindvriendelijke buurt;
• Op loopafstand van diverse voorzieningen en faciliteiten;
• Buitenzijde in 2019 en een deel opnieuw geschilderd in 2023;
• Ouderdomsclausule van toepassing;
• Oplevering in overleg;
• De koopakte wordt opgemaakt bij een notaris in Amsterdam, Diemen of Amstelveen, volgens Amsterdams Ringmodel.

Interesse in dit huis? Maak dan snel een afspraak!

Wij plannen graag een moment voor je in voor de bezichtiging van deze woning. Onze makelaar vertelt je graag van alles over deze eengezinswoning terwijl je rondkijkt. Zien we jou binnenkort?

Deze informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

***English translation***

Located in the atmospheric Amsteldorp/de Wetbuurt, charming and sustainable family home with 4 bedrooms, 2 bathrooms, roof terrace, balcony and lovely sunny garden on the northwest!

The house has 155m2 of living space, has been preserved over the years and is always well maintained. A selection of the work that has been done: the roof was renewed in 2018, insulated and equipped with 14 solar panels (3780 Wp). A hybrid heat pump was installed in 2018 and the central heating boiler was replaced in 2019. The meter cupboard was renewed in 2023 and prepared for a 3-phase induction hob and fully electric heat pump. A new bathroom was installed on the first floor in 2023 and the kitchen was renovated in 2017 and equipped with luxury appliances. French doors to the backyard were also installed in 2022. But this is not all, the house is largely equipped with wooden windowframes with HR ++ glass and the paintwork has always been neatly maintained both inside and outside. Finally, the house has a fantastic quiet location in the picturesque and child-friendly Amsteldorp.

Surroundings and accessibility
The house is located in the garden village "Amsteldorp" in the Wetbuurt, which is part of the Watergraafsmeer district. The neighborhood is characterized by its village character, with all the advantages of the big city just around the corner. A quiet residential area where the children can still play on the street. In the summer you can take a refreshing dive in the Weespertrekvaart or the Amstel. Having something to eat or a drink there is plenty of choice in the immediate vicinity: dining at “The Lobby” on the Fizeaustraat or “de Kas” in Park Frankendael. For lunch you can go to "Dauphine" or meet at "Thuis aan de Amstel", both within walking distance.
The neighborhoods around Amsteldorp are in full development. In the Amstelkwartier and the Bajeskwartier new houses will be built, but there is also room for art, catering, sports and the Spinoza20first secondary school. A new pedestrian bridge over the Weespertrekvaart will provide a fast connection to the Spaklerweg metro station.
Amsterdam East offers a variety of restaurants, trendy coffee bars and shops. For daily shopping, the Christiaan Huygensplein, the Middenweg and the Oostpoort shopping center can be reached by bike. Amsterdam East also offers all kinds of sports facilities, such as: Sportparken Drieburg and Voorland with football, tennis, korfball and cricket, rowing at Roeivereniging Berlagebrug or skating on the Jaap Edenbaan. There are also various primary schools, playgrounds and childcare options in the area.
The accessibility is excellent with the Amstel station within walking distance. Via the Gooiseweg the A-10 ring road is a few minutes' drive away. You can park your car easily in front of the door with a parking permit. There is currently no waiting list to apply for one or even a second parking permit. For current waiting times and prices see: amsterdam.nl/parking/parking permit/parking permit-residents/. Finally, the center of Amsterdam is less than 10 minutes by bike.

Layout
Ground floor
Entrance to the house. Spacious hall with staircase and access to the meter cupboard, toilet and living room. The spacious living room is located at the rear of the house and has a sitting and dining area. You can relax in front of the fireplace or in the sitting area after a busy day. From the living room there is access to the backyard through French doors (or through a single door). There is also a large pantry on the left of the living room. At the front of the house you will find the modern kitchen in a corner arrangement. The kitchen has a beautiful granite countertop and various built-in appliances, including: 5-burner gas stove with wok burner, combi oven, dishwasher and extractor hood.

First floor
Landing with access to all rooms. There are two spacious bedrooms at the front and rear of the house. The bedroom at the rear is equipped with a fireplace, fitted wardrobe, walk-in closet and has access to a balcony with storage space. The bedroom at the front also has a wonderfully spacious built-in wardrobe. Finally, there is a new bathroom installed on this floor with a spacious walk-in shower, sink, wall-mounted closet, towel radiator and 30 liter boiler. The marble look tiles complete the bathroom.

Second floor
Large landing with space for a dining table or sitting area. At the front is a bedroom with a dormer window and fitted wardrobes. Next to this bedroom you find a second bedroom with a built-in wardrobe. A timeless second bathroom is located at the rear of the house and is equipped with a bath, new sink (2023) and floor tiles (2023). Next to the bathroom is a technical/laundry room. In this room there are connections for washing machine and dryer. The central heating boiler, hybrid heat pump and inverter for the solar panels are also installed here. Cabling has also been installed for a fully electric heat pump. The roof terrace can be reached through patio doors at the rear. A lovely terrace where you can enjoy the sunset at the end of the day.

Backyard
The well-kept garden is located on the sunny northwest and has borders with trees and plants. Here you can relax with a snack or drink in the sun or under the pergola. There is also a bicycle shed with electricity.

Key facts
• Living area 155m2 (NEN-2580 measurement report available);
• Private land;
• Built in 1913;
• Energy label A;
• House has been made more sustainable over the years (including hybrid heat pump, 14 solar panels, roof and floor insulation, wooden windowframes with HR ++ and double glazing;
• Roof renewed and insulated in 2018;
• Neatly maintained;
• Well-kept backyard with pergola and bicycle shed located on the sunny northwest;
• Balcony and roof terrace on the northwest;
• 3 floors with 4 spacious bedrooms;
• 2 bathrooms of which 1 is installed in 2023;
• 2 fireplaces;
• Extensive meter cupboard, 12 groups with 3 phase connection;
• Characteristic building;
• Modern kitchen, installed in 2017;
• Lots of storage space in the house;
• Quiet child-friendly neighborhood;
• Within walking distance of various amenities and facilities;
• Exterior painted in 2019 and partly repainted in 2023;
• Age clause applicable;
• Delivery in consultation;
• The purchase agreement is drawn up at a civil-law notary in Amsterdam, Diemen or Amstelveen, according to the Amsterdam Ring Model.

Interested in this house? Then make an appointment quickly!
We are happy to schedule a moment for you to view this house. Our real estate agent will tell you all about this house while you look around. Do we see you soon?

This information has been compiled by us with care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof.

Terug naar boven

Kaart

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 1.100.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg
Object typeWoonhuis
Soort woonhuisEengezinswoning
Type woonhuisTussenwoning
Bouwjaar1913
LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Waardering binnenGoed
Waardering buitenGoed
VoorzieningenTV kabel, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie
EnergieklasseA
Soorten warm waterCV ketel
Soorten verwarmingOpen haard, Warmtepomp
Woonoppervlakte155 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
Inhoud530 m3
Perceel oppervlakte110 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
BouwvormBestaande bouw
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
TuintypenAchtertuin
Kwaliteit tuinVerzorgd
Hoofdtuin typeAchtertuin
Hoofdtuin positieNoordwest
Hoofdtuin lengte1010 cm
Hoofdtuin breedte500 cm
Garage soortenGeen garage
Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen
Dak typePlat dak
Dak materialenBitumineuze Dakbedekking

Kadastergegevens

Eigendomssoort Volle eigendom
Oppervlakte 110 m2
Perceel 2616
Sectie A
Gemeente Watergraafsmeer
Terug naar boven

Interesse in dit huis?

    We ontvangen je graag voor een bezichtiging

    Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.


    Terug naar boven
    Download brochure