Dit is ons nieuwe kantoor en het staat in Amstelveen!

In mei verhuizen we naar een mooi, nieuw kantoor in Amstelveen. Aan de Amsterdamseweg 71 openen we onze deuren.

Samen met een hypotheekadviseur, een belastingadviseur en een aankoopmakelaar vormen we in Amstelveen een one-stop-shop. Onder één dak vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomwensen uit te laten komen.

Naar Amstelveen

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verbouwing en nieuwe inrichting van het kantoor Amstelveen.

En vanzelfsprekend: de komende elf weken helpen we je nog graag vanuit ons kantoor in Diemen. Daarna ben je van harte welkom op de nieuwe locatie in het mooie Amstelveen.

Wil je nu je huis verkopen? Dan plannen we ons eerste kennismakingsgesprek met jou vanuit Diemen en ronden we samen de verkoop van jouw huis in Amstelveen af!

Bel ons op 020 – 227 21 19 voor een afspraak of vul het contactformulier in voor een gratis verkoopwaardebepaling van jouw huis.

Werken in het nieuwe kantoor

Aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen wordt de laatste hand gelegd aan ons nieuwe kantoor. Met een geheel nieuw stijlvol interieur is een unieke plek in een prachtig pand gecreëerd.

Verhuizen

Er wordt nog hard gewerkt aan ons mooie, nieuwe kantoor in Amstelveen. Na oplevering van maken we ons klaar voor het verhuizen naar de Amsterdamseweg 71.

Van Diemen naar Amstelveen

Nog maar 11 weken voordat we mogen verhuizen naar ons prachtige, nieuwe, eigen kantoor. Locatie: Amsterdamseweg 71 te Amstelveen.

Het beste bod op jouw woning

100% gespecialiseerd in het verkopen van woningen.


Eén vast all in tarief

Transparante tarieven, dus inclusief fotografie, opstartkosten en 21% btw.


Full service dienstverlening

Afgestemd op het behalen van een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst!